Missikisojen rockhurmosta perjantaina levyllä ja livenä!

Missikisat on vuonna 2015 perustettu tamperelainen suomirock-yhtye, riffiä palvova rytmis-melodinen jytypommi suoraan menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Yhtyeen arsenaaliin kuuluu muun muassa villejä rock-riffejä, letkeän nyrjähtäneitä rytmejä ja käsittämättömän korkeissa sfääreissä kiitävä laulusolisti. Perjantaina 7. heinäkuuta Missikisat siirtyy vinyylimoodiin, kun julkaisemme lp-levynä yhtyeen keväiset ep:t Hantu Belia Rock ja Tiikeri.

Samana päivänä Missikisat esiintyy julkkarikeikalla Soit Se Silti Label Nightissa Helsingin Bar Loosessa seuranaan HÄN ja Kynnet. Suosittelemme tutustumaan sekä levyyn että liveen!

http://www.facebook.com/missikisatrock

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *