Soit Se Silti julkaisi helmikuussa 2018 Sydän, sydän -yhtyeen uuden singlen, joka tarjoaa peräti seitsemän minuuttia monipuolista rockhienoutta. Maaliskuussa julkaistavalta Keskiyöllä-albumilta löytyvä Ensin täytyy laulaa laulunsa koostuu bändille epätyypillisistä elementeistä. Biisissä riittää suoraa paahtoa perusrokkikompilla ilman mitään lepopausseja, yksinkertaisen jankkaavia riffejä, minkä lisäksi erinomaisen tarttuva kertosäekin kuullaan peräti kolmesti.

Bändi kommentoi hengentuotettaan seuraavasti.

”Nähtäväksi jää, kestääkö keikkakunto tämmöisen tykityksen äärellä… Tuomas Skopan lauluääni soi vahvemmin kuin koskaan. Skaala on mieletön, kun intiimistä höpötyksestä edetään säälittävän rääkymisen kautta kunnon heavy metal -henkisiin falsetteihin. Heviin viittaa myös räväkkä soolokitaroiden keskinäinen taisto, kun taas perkussiot tuovat mieleen pikemminkin 2000-luvun alun rytmin messiaat – Safri Duon. Basso soittaa normaalisti.”

Kappaleeseen on myös tehty Juho Minervan ohjaama musiikkivideo. Yhtye käynnistelee myös keväistä Suomen-kiertuettaan Helsingin Tavastia-klubilta, jossa se esiintyy pe 16. helmikuuta.

Sydän, sydän perustettiin vuonna 2002 Herttoniemen huonoimpien bändien raunioille. Se on kasvanut vuosien myötä, pyöräyttänyt seitsemän albumia ja on jättämässä teini-iän taakseen. Vaikka itse taiteilijat ovat vanhoja ja yksinkertaisia miehiä, bändi on lavalla hurjempi kuin puuma ja nopeampi kuin ajatus.

www.facebook.com/sydansydan

LATAA KUVA