Kuva: Nora Nieminen

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, jonka popin ja nössöpunkin yhdistelmä etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua!

Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Yhtye oli myös ehdolla Kriitikoiden valinta -kategoriassa Emma Gaalassa 2023. Teini-Pää julkaisi 10.2.2023 toisen albuminsa nimeltään Sata syytä aloittaa. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi. Kypsempi, syvempi ja harkitumpi levy sai kriitikoilta ylistystä. Yhtye on keikkaillut molempien levyjen ilmestymisten myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla.

15.1.2024 eli virallisena Teini-Pää-päivänä yhtye yllätti ja julkaisi sinkun Mietin minne meet. Sinkku kantaa samaa nimeä kuin 8. maaliskuuta. julkaistava ep, jonka julkaisee diginä tuttuun tapaan Soit Se Silti ja fyysisenä 7-tuumaisena vinyylinä yhdysvaltalainen Vague Absolutes. Kylillä on myös liikkunut huhua, että keikkojakin olisi rapakon takana tulossa!

Teini-Pää:

Jesse: kitara, laulu 
Johanna: rummut, laulu 
Luca: laulu, kitara 
Reetta: kitara 
Sara: basso 

Keikat:

Esa Tontti
esa@altagency.fi
+358 44 563 1430

Henri Tuunanen
henri@altagency.fi
+358 50 493 7465


https://www.facebook.com/teinipaa

@teinipaa

LATAA PROMOKUVA