Kuva: Nora Nieminen

Teini-Pää on raikas pöhköpopin sanansaattaja, jonka musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien soundeihin. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä. 

Teini-Pään koukuttava tyylitaju kaahailee kepeästi aina mukaan tempaavien railakkaiden rallien kautta harmonisen mollivoittoisen kaihoisaan poljentoon. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, garagerockin ja powerpopin aineksin maustettu kujertelu etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua.

Viisikon debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty. Esikoisalbumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Yhtye on keikkaillut levyn ilmestymisen myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla. Teini-Pää oli myös vuoden 2023 Emma-ehdokkaana Kriitikoiden Valinta -kategoriassa.

Yhtyeen toinen studioalbumi Sata syytä aloittaa julkaistaan 10.2.2023. Sitä ovat edeltäneet singlet Ydintyttö ja Kuka vaan käy.

Teini-Pää:

Jesse: kitara, laulu 
Johanna: rummut, laulu 
Luca: laulu, kitara 
Reetta: kitara 
Sara: basso 

Keikat:

Esa Tontti
esa@altagency.fi
+358 44 563 1430

Henri Tuunanen
henri@altagency.fi
+358 50 493 7465


https://www.facebook.com/teinipaa

@teinipaa

LATAA PROMOKUVA