HÄN
HÄN

Vuoden 2017 alussa perustettu HÄN kertoo tarinoita yhteiskunnan arkisista kohtaloista, ympäröivästä ankeudesta, kosmisten tasojen seikkailuista sekä paremman huomisen pohdiskeluista. Näitä kaduilta, olohuoneista, baareista, metroista ja metsistä kerättyjen kertomuksien säikeitä HÄN kutoo rockin, popin ja folkin äänimaailmoihin.

Tuoreen helsinkiläisyhtyeen jäsenet ovat tuttuja muun muassa orkestereista French Films, TEKSTI-TV 666, Lada Nuevo sekä Spectral Rays. HÄN julkaisi ensimmäiset sinkkunsa Ulottuvuusportti ja Aina samat jätkät digitaalisesti keväällä 2017. Lisäksi kesäkuussa singlet julkaistiin 7-tuumaisena yhteisjulkaisuna Soit Se Siltin ja Rolling Recordsin kesken. Kehutut kappaleet ovat yltäneet radioaalloille asti, ja ne on lisätty mm. YleX:n ja Soundin soittolistoille. Musiikkia ja keikkoja on luonnehdittu kuin punk kohtaisi psykedelian ja The Who J. Karjalaisen.

HÄN on nyt julkaissut myös ensimmäisen singlensä Ei enää auta tulevalta esikois-LP:ltä, jonka digijulkaisun hoitaa Soit Se Silti. Vinyylin julkaisusta vastaa tuore helsinkiläinen levy-yhtiö Rolling Records. LP:n julkaisupäivä ja nimi ilmoitetaan myöhemmin.

Keikkamyynti: esa@altagency.fi

FB: facebook.com/HANYHTYE
Instagram: @hanyhtye

HÄN = Tero, Veera, Joonas, Antti ja Tuomas.

LATAA PROMOKUVA